ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

برخی مدیران مجلس بالاتر از حداکثر قانونی حقوق می‌گیرند

نماینده شاهین‌شهر در مجلس با بیان اینکه دولت درباره اعلام حقوق مدیران کاملا بسته عمل کرده است، گفت: برخی مدیران مجلس حقوق‌های بیشتر از حداکثر قانونی دریافت می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۲۵ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 16
کد خبر: ۱۶۴۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی درباره عدم فعالیت کامل سامانه شفافیت حقوق مدیران گفت: متأسفانه با وجود اینکه قانونی در این زمینه تصویب شده اما دولت در اجرای آن تأخیری 2 ساله دارد.

 

وی افزود: بعد از تذکرات فراوانی که نمایندگان مجلس درباره لزوم راه‌اندازی این سامانه و شفافیت حقوق مدیران اعلام کردند، امسال بهانه‌ای از سوی سازمان امور اداری و استخدامی بیان شده است در حالی که بر اساس قانون بودجه سال 98 اجرای این کار برعهده وزارت امور اقتصادی و دارایی است زیرا جزئیات حقوق‌ها برعهده این وزارتخانه است.

 

نماینده مردم شاهین‌شهر تصریح کرد: طبق قانون باید سازمان امور اداری و استخدامی ارقام حقوق‌ها را در سامانه مذکور (سامانه شفافیت اعلام حقوق مدیران) بارگذاری کند که تاکنون چنین کاری نکرده است.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه متاسفانه وضعیت حقوق‌های مجلس با قوانین تطبیق ندارد اظهار داشت: با حقوق‌های بالاتر از قانون در مجلس مواجه هستیم که برخی از این حقوق‌ها از دریافتی نمایندگان مجلس شورای اسلامی بالاتر است اما معاونین و مدیران و مسئولین قوه مقننه این قانون را به صورت کامل اجرا نکرده و چیزی را منتشر نکرده‌اند ضمنت اینکه لیستی هم در اختیار مدیران این سامانه قرار نگرفته است.

 

حاجی‌دلیگانی تصریح کرد: قوه قضاییه و سازمان صداوسیما در زمینه اعلام شفاف حقوق مدیران‌شان همکاری لازم را ندارند.

 

نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس با بیان اینکه دولت هم باید در زمینه عدم اجرای کامل سامانه شفافیت حقوق مدیران به مجلس پاسخگو باشد افزود:متأسفانه دولت در زمینه اعلام شفاف حقوق مدیرانش کاملاً بسته عمل می‌کند و به هیچ وقت نمی‌خواهند شفافیت لازم در این باره اتفاق بیافتد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر